Kundvagnen är tom 

Nyheter

Sommar! Ljuva sommar!

Grilla gott lamm till Midsommar? Eller en smakrik Salami? Nu har vi tre - snart fyra olika sorter till ölen... Öppet tisdag, onsdag, torsdag före Midsommar. Stäng Midsommarafton och Midsommardagen - sedan 7 dagar öppet per vecka! -Välkomna
Läs mer 2019-06-18

Öland Spirar! Så underbart grönt..Öppet Onsdag-Söndag från kl 11.00 minst...

En härlig blandning av allt som gör en´ glad! Lammen, god mat, fika på primör rabarber. Spirande kost och vackra målningar. Vår egen utställning "Gästabud" med nytillverkade bord och bänkar med dynor av lamm o får skinn. Pröva att spinna och tova. Välkommen!
Läs mer 2019-05-07

17 April Vernissage & nyöppning av utställningshallen

Vår! Så härligt! De första lammen hoppar i stallarna och vi bakar, planerar och fixar inför nyöppning av utställning lagom till Påsk. Fyra konstnärer på G... Välkomna...
Läs mer 2019-03-26

Visst har vi öppet i vinter! Fredag & lördag - minst...

Vid symaskinerna ligger ämnen till vantar i lammskinn, hos Tranås Skinnberedning väntar fina fällar på infärgning till västar och i "Matbon´" har vi just ökat sortimentet med Läcker Lakrits!
Läs mer 2019-02-07

Vi önskar en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Några häftiga får-& lammfällar har hunnit komma hem, i vi har lammrevben, lammstekar, bogar till "pulld-lamb" och några rökta lammfioler som väntar - så visst kan julen bli varm, mysig och god. Allt gott till er alla!
Läs mer 2018-12-19